top of page

Verema: La lluita contra la Covid i el Mildiu

Aquest any ha estat molt complicat. Des de principis de Març amb la pandemia voltant per les nostres terres que no ens han permès fer el treball de vinya pensat i previst com tampoc el del celler. Però el cicle al camp continua així que, tot i que a menys ritme, però calia seguir estant a sobre. A més, un any especialment dur pel que fa a una malaltia de la vinya anomenada Míldiu. Ha agafat fort, sobretot en els que treballem en ecològic doncs els tractaments han estat més aviat limitats.

Tot i això, a principis de setembre va entrar el primer gatim de raïm de Chardonnay fins a mitjans de setembre en que entravem els últims de Merlot. Aquest any, pels dos grans motius explicats s'ha decidit repensar els productes i els volums doncs amb el turisme retallat ens trobem amb bars a vins i restaurants a mig gas, igual que les visites tot i existir, s'han anat reduïnt pel temor al contagi.

Esperem que tot aquest sufriment ens serveixi per treure un millor producte, de major qualitat i que el públic final, vosaltres, seguiu lluitant per mantenir els petits cellers en peus.

Comments


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page