Verema i Collita Friends

A finals de febrer vam acceptar el repte de defensar els nostres vins al cor de Barcelona, en ple barri de Gràcia. El lloc escollit va ser un dels punts de referència de la zona pel que fa al món del vi, el Verema i Collita Friend, el club d'associats d'aquesta antiga però bonica botiga de Barcelona.

No va quedar ni una cadira buida per omplir i durant dues hores vam defensar els nostres vins entre els assistents, experts i no experts, que preguntaven encuriosits. Com molt bé va resumir un dels presents, els vins excelents del primer a l'últim però a cada un us heu anat superant. Certament, creiem que l'anyada 2019 ha sortit molt potent i n'estem contents. Tot i això, cal seguir treballant per fer arribar la cultura del vi a tot arreu.

L'èxit, per nosaltres molt gran, només podia acabar amb la voluntat de marcar una nova data en el calendari per tornar a tastar, qui sap si amb els escumosos, qui sap si amb un tast vertical o amb un maridatge inoblidable.


A finales de febrero aceptamos el reto de defender nuestros vinos en el corazón de Barcelona, en pleno barrio de Gracia. El lugar escogido fue uno de los puntos de referencia de la zona con respecto al mundo del vino, el Verema y Collita Friend, el club de asociados de esta antigua pero bonita tienda de Barcelona. No quedó ni una silla vacía para llenar y durante dos horas defendimos nuestros vinos entre los asistentes, expertos y no expertos, que preguntaban curiosos. Como bien resumió uno de los presentes, los vinos excelentes del primer al último pero cada uno os habéis ido superando. Ciertamente, creemos que la añada 2019 ha salido muy potente y estamos contentos. Sin embargo, hay que seguir trabajando para hacer llegar la cultura del vino en todas partes. El éxito, por nosotros muy grande, sólo podía terminar con la voluntad de marcar una nueva fecha en el calendario para volver a probar, quizá con los espumosos, quien sabe si con una cata vertical o con un maridaje inolvidable.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av. Catalunya 8, CP 43812 Puigpelat, Tarragona

 

Apartat de correu 8081, CP 08080 Barcelona

649.993.294 - 649.991.509

 

Email: info@cellersblanch.com

 

 

 

  • w-facebook
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter Clean