La Festa del Calçot


El mateix cap de setmana que la meitat de l'equip estava a la Fira Supervins de Barcelona, l'altre estava a la Festa del Calçot de Valls.

Els matins de dissabte i diumenge vam poder participar en aquesta activitat que és la clàssica que surt per totes les televisions, el famós concert de calçots. Però anem a pams, el dissabte era una petita fira de comerciants vinculats amb la cultura del calçot on, lògicament, els vins en són paper essencial. Aquesta activitat s'hauria d'haver realitzat a finals de l'any 2019 però la climatologia no ho va permetre i es va moure al dia abans del famós concurs de calçot. Una de les activitats claus de la jornada és el maridatge de vins amb restauradors de la zona que cuinen el calçot de formes poc habituals per obrir aquest àpat a altres manera d'entendre com es pot menjar. Nosaltres vam voler jugar amb el Promesa (Ull de llebre i Merlot), una experiència brutal! El diumenge, ja el dia que tocava, el conegut concurs amb resultats realment extraordinaris.

En aquest cap de setmana, el resultat va ser molt agradable i sorprenent doncs el Brut Nature Vinyater (Vinyater i Macabeu) i el Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Subirat Parent) van encantar a tots els visitants. De fet, es van esgotar totes les existències que teniem així que hem hagut de posar-nos a degorjar-ne molts més.

El mismo fin de semana en el que la mitad del equipo estaba en la Fira Supervins de Barcelona, ​​el otro estaba en la Fiesta del Calçot de Valls. Las mañanas del sábado y domingo pudimos participar en esta actividad que es la clásica que sale por todas las televisiones, el famoso concierto de calçots. Pero vayamos por partes, el sábado era una pequeña feria de comerciantes vinculados con la cultura del calçot donde, lógicamente, los vinos son papel esencial. Esta actividad se debería haber realizado a finales del año 2019 pero la climatología no lo permitió y se movió al día antes del famoso concurso de calçot. Una de las actividades claves de la jornada es el maridaje de vinos con restauradores de la zona que cocinan el calçot de formas poco habituales para abrir esta comida a otras manera de entender cómo se puede comer. Nosotros quisimos jugar con el Promesa (Tempranillo y Merlot), una experiencia brutal! El domingo, ya el día que tocaba, el conocido concurso con resultados realmente extraordinarios. En este fin de semana, el resultado fue muy agradable y sorprendente pues el Brut Nature Vinyater (Vinyater y Macabeo) y el Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) encantaron a todos los visitantes. De hecho, se agotaron todas las existencias que teníamos así que hemos tenido que ponernos a degüelle muchos más.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av. Catalunya 8, CP 43812 Puigpelat, Tarragona

 

Apartat de correu 8081, CP 08080 Barcelona

649.993.294 - 649.991.509

 

Email: info@cellersblanch.com

 

 

 

  • w-facebook
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter Clean