top of page

Presentacions abans de Nadal - II


Ja ho vam anunciar en l’entrada del blog anterior i si ens segueixes a les xarxes socials ho hauràs notat, aquesta última setmana ha estat plena de presentacions.

La primera d’elles a càrrec de la D.O. Tarragona al Jamon Experience de Barcelona amb l’Associació Catalana de Sommeliers on vam donar a conèixer el Brut Nature. Van ser prop de 50 persones que van fer un viatge per les diferents zones de la DO, un recorregut iniciat amb el nostre Brut Nature que va continuar amb blancs, rosats, negres i dolços de la zona de Tarragona. Una bona experiència el “Tasta Tarragona” a Barcelona.

La setmana va continuar amb la segona presentació que coincidia amb l’estrena de la primera trobada gastronòmica en el Laietà de Barcelona. Un sopar maridat amb vins i entre ells el Identitas (Monovarietal Subirat Parent). Maridatge de plats i vins molt aconseguit que va acabar amb un brindis per celebrar l’aniversari i el Nadal amb el nostre Brut Nature de Subirat Parent i Macabeu.

El tercer i últim acte va ser el dissabte a la Plaça del Pati de Valls. En aquest cas, grans xefs reconeguts, alguns amb Estrelles Michelin, com Eduard Xatruch (Restaurant Disfrutar Barcelona), Arnau Bosch (Restaurant Can Bosch Restaurant), Hideki Matsuhisa (Restaurant Koy Shunka) i José García (Restaurant Luga) van cuinar calçots de maneres mai vistes per maridar amb vins de la DO Tarragona com el nostre Identitas. A més a més, aquest acta va acompanyar-se d’una petita mostra de productes on es va poder provar, a més a més, el nostre Promesa (Ull de llebre i Merlot).

Una setmana molt intensa però molt gratificant.

 

Lo anunciamos en la úlitma entrada del blog y si eres seguidor de nuestras redes sociales lo habrás notado, esta última semana ha sido un constante de presentaciones.

La primera de ellas organizada por la DO Tarragona en el Jamon Experience de Barcelona con la A.C. Sommeliers en la que presentamos en Brut Nature. Cerca de 50 personas se juntaron para recorrer mediante los vinos toda la Denominación de Origen. Se inició con nuestro Brut Nature (Subirat Parent y Macabeo) pasando por vinos blancos, rosados, tintos y dulces.

La semana siguió con la inauguración del Club Gastronómico del Laietà (Barcelona). Una cena maridada con varios vinos como nuestro Identitas (Subirat Parent en barrica de castaño). Maridaje de platos muy logrados que terminaron con un brindis de aniversario, y de Navidad, con nuestro Brut Nature.

El tercer y último acto fue el sábado en la Plaza del Pati de Valls. Grandes xefs reconocidos algunos con Estrellas Michelin como Eduard Xatruch (Restaurante Disfrutar Barcelona), Arnau Bosch (Restaurante Can Bosch Restaurant), Hideki Matsuhisa (Restaurante Koy Shunka) y el local José García (Restaurante Luga) cocinaron los calçots de formas muy diversas para maridarlo con vinos de la DO Tarragona como nuestro Identitas. Además, se organizó una feria en la plaza en la que dimos a probar, también, nuestro vino rosado Promesa (Tempranillo y Merlot).

Una semana muy intensa aunque muy gratificante.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page