NOU TAST - ALT CAMP PLANA DE SECÀ


El passat 10 d'octubre vàrem poder tornar a gaudir d'un tast maridatge amb els amics de l'Alt Camp Plana de Secà.

Ja vam poder guadir amb ells durant el mes de juliol, just quan la COVID-19, ens va donar un petit descans i els colors de la vinya estaven en la màxima esplandor. Quedaven poques setmanes per la verema, el verd de les fulls i els raïms ben grocs, ens envoltaven aquella tarda calorosa.

Ara, en canvi, de raïm no en quedava rastre i les fulls es tornaven al color marró previ a caure per donar pas a la poda dels propers mesos.

El tast, un èxit. 10 parelles separades entre elles per mantenir la distància així com la mascareta de seguretat. Salvades les obligacions marcades pel Departament de Salut, només calia obrir les ampolles i poder gaudir de 5 productes i 5 vins. Per maridar amb les patates, oli, fruits secs, melemades diverses vam decidir fer el tast del Coordeandes 41º17 (Chardonnay i Macabeu), Coordenades 1º19' (Ull de llebre), Promesa (Ull de llebre i Merlot), Identitas (Subirat Parent) i el Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Subirat Parent).

Van ser quasi dues hores sota el sol de la tardor, suficientment calent com per gaudir d'un dia a la natura. Preguntes i respostes sense parar per donar a conèixer el món del vi a tothom.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av. Catalunya 8, CP 43812 Puigpelat, Tarragona

 

Apartat de correu 8081, CP 08080 Barcelona

649.993.294 - 649.991.509

 

Email: info@cellersblanch.com

 

 

 

  • w-facebook
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter Clean