Tast de La Plana de Secà de l'Alt Camp

El passat divendres dia 17 de juliol es va reactivar l'activitat conjunta de La Plana de Secà de l'Alt Camp i la DO Tarragona. Va ser el primer tast desrpés del confinament dels nostres vins amb el maridatge dels productes propis de la plana de secà de l'Alt Camp.

La represa de l'activitat va ser molt positiva si bé, totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social fan que es perdi la màgia d'un tast compartit amb 20 persones. Tot i això, l'entorn idíl·lic de les vinyes i el capvespre amb la posta de sola van fer de l'entorn i el tast, un moment màgic.

El tast es va enfocar a jugar entre els vins amb els productes de l'entorn. Vam començar amb el Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) amb oli de primera premsada, el color d'or dels dos productes era la porta d'entrada al joc del maridatge. El Promesa (Ull de llebre i Merlot) amb les avellanes ja que el punt torrat accentuen les qualitats del vi. Per acabar el primer tram del tast, el Coordenades 1º19' (Ull de llebre) maridat amb les patates palla un punt especiades que accentuaven l'ull de llebre del vi.

La segona part, on tothom ja estava més alliberat i obert a compartir s'enfocava als vins de fusta i escumosos. El Identitas (Subirat Parent) maridava amb la melmedada d'avellana i garrofa. Els punts torrats i de xocolata dels ingredients transportaven al vi gràcies a la seva elaboració en fusta de castanyer. El Brut Nature Subirat (Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Subirat Parent) van tancar l'activitat gràcies al maridatge amb la melmelada de figa.

Producte de la zona i de proximitat. Tot elaborat amb molta cura i cuidant cada detall.

El sol es va pondre mentre les copes de vi s'acabaven després de tornar-se a omplir per gaudir, de nou, d'aquells productes que més van agradar.

Aquestes activitats duraran tot l'estiu, estigueu atents a les xarxes doncs nosaltres hi tornem aquest setembre.

Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Av. Catalunya 8, CP 43812 Puigpelat, Tarragona

 

Apartat de correu 8081, CP 08080 Barcelona

649.993.294 - 649.991.509

 

Email: info@cellersblanch.com

 

 

 

  • w-facebook
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter Clean